Senatorul Eugen Țapu: „Îi asigur pe liberalii din Piatra-Neamț că situaţia va reveni la normal”

Senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu Nazare, a transmis un mesaj clar de susținere față de primarul Dragoș Chitic și organizația PNL Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Susţin, cu tărie, echipa PNL Piatra-Neamţ şi preşedintele acesteia, primarul Dragos Chitic. Decizia luată în urmă cu câteva zile de către Biroul Politic Judeţean este una nedreaptă, nu am aflat nici până acum care ar fi articolele încălcate din Statut. Îi asigur însă pe liberalii din Piatra-Neamț că situaţia va reveni la normal.

Aşa cum spunea şi preşedintele Ludovic Orban, “ce alt serviciu mai mare poți să faci PSD-ului într-un municipiu decât să demiți din funcția de președinte al organizației municipale primarul PNL.”

PNL Piatra-Neamţ este cea mai activă şi mai implicată organizaţie din judeţul Neamţ. De aproape doi ani vedem echipa din jurul primarului Dragoş Chitic prezentă în conferinţe de presă şi în postări publice împotriva unui PSD local care aduce numai prejudicii locuitorilor din municipiu.

PNL Piatra-Neamţ şi-a conturat o agendă a cetăţeanului cu principalele soluţii pentru administrarea cât mai bună a acestui oraş şi trebuie lăsată şă-şi ducă la îndeplinire programul de guvernare locală promis locuitorilor – “PiatraNeamt2020”.

Sunt alături de această organizaţie şi de membrii săi activi şi implicaţi în a face politică liberală la Piatra-Neamţ! – a declarat senatorul Eugen Țapu Nazare

Reamintim că și președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un mesaj tranșant după dizolvarea Organizației Municipale. (Vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE