Senatorul Eugen Țapu condamnă ferm intervenția jandarmilor de vineri, 10 august

Senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu Nazare, condamnă ferm intervenția jandarmilor de vineri, 10 august, acolo unde a avut loc gazarea în masă a peste 100.000 de manifestanţi paşnici, majoritatea din diaspora, care protestau împotriva denaturării de către PSD a visului de justiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult, acesta solicită organelor abilitate din statul român să demareze imediat anchetarea şi deferirea justiţiei a lui Liviu Dragnea şi a celor aserviţi politic acestuia, respectiv premierul Dăncilă, ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru şi a celor din structurile de conducere a Jandarmeriei Române.

„La aproape trei decenii distanţă de la Revoluţia din 1989 când s-au săvârşit atrocităţi prin violenţe extreme şi acţiuni în forţă ale miliţiilor comuniste asupra celor ce-şi revendicau paşnic dreptul la libertate şi democraţie, nu am crezut că românilor le va mai fi dat, vreodată, să trăiască acele momente de groază!

Dar, conform sloganului PSD – „Îndrăzneşte să crezi!” – iată că vineri, 10 august 2018, a avut loc gazarea în masă a peste 100.000 de manifestanţi paşnici, majoritatea din diaspora, care protestau împotriva denaturării de către PSD a visului de justiţie!

În mod natural pentru regimurile dictatoriale, după gazare a urmat şi chelfăneala de rigoare. Aceste acţiuni au avut un vădit caracter premeditat din partea comuniştilor vopsiţi – PSD-iştii de azi sub conducerea lui Mao Dragnea Zedong – transformarea unui miting paşnic în „mineriadele” din anii ’90.

Pentru aceşti PSD-işti adepţi ai maoismului, puterea politică se naşte din ţeava puştii, iar comunismul (pesedismul) nu este iubire, ci este un ciocan folosit pentru a zdrobi duşmanul – acel duşman dăunător care citeşte prea multe cărţi!

Aceasta este „ordinea constituţională” la care a făcut referire Mao Dragnea când a spus că: „E inacceptabil ca, în faţa clădirii Guvernului, în inima capitalei României şi a statului român, grupuri organizate, sprijinite de opoziţie şi preşedinte (preşedintele statului), anume ca să atace ordinea constituţională.”

Iar lucrurile sunt întărite şi de deputatul PSD Cătălin Rădulescu (zis mitralieră) care a scris în spaţiul virtual: „Nu ne provocaţi că venim un milion şi vă călcăm în picioare!”.

Da, ordinea constituţională, cea reală, nu cea imaginată doctrinar de Mao Dragnea şi armatele lui de comunişti, presupune libertatea de exprimare – minoritatea se exprimă, majoritatea decide!

Dar, ce face PSD-ul când minoritatea se exprimă?! Ce decide?! Călcarea în picioare a celor care chiar îndrăznesc să creadă că România nu trebuie să se abată de la parcursul European şi parteneriatul Nord-Atlantic.

Ce face PSDragnea cu memoria tinerilor care au îndrăznit să creadă la Revoluţia din 1989 că viaţa fără libertate nu merită trăită? Nu veţi reuşi domnilor de la PSD să aruncaţi la groapa istoriei sloganul acelor tineri frumoşi din Revoluţia din 1989 – „Vom muri şi vom fi liberi!”.

Având în vedere vădita implicare în masacrarea participanţilor la mitingul paşnic din 10 August a.c. a lui Liviu Dragnea şi a celor aserviţi politic acestuia, respectiv premierul Dăncilă, ministrul Administraţiei şi Internelor, Carmen Dan, a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru şi a celor din structurile de conducere a Jandarmeriei Române, solicit organelor abilitate din statul român să demareze imediat anchetarea şi deferirea acestora justiţiei.

„Comunismul este un cancer social. Unde se instalează, rămâne pustiu!” – Petre Ţuţea.” – este mesajul senatorului Eugen Țapu Nazare

PUBLICITATE