Șemineele moderne îți infrumusețează casa

Chiar daca nu toti beneficiem de un semineu in interiorul casei, un lucru stim sigur: cu totii iubim semineele. Acestea sunt elemente cu caracteristici nu doar functionale, ci si estetice.
Oferind clasa si eleganta, semineul este un detaliu care face o casa sa se simta calda, primitoare si confortabila. In mod inevitabil atrage atentia si serveste drept punct focal in decor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Atunci cand cautati sa cumparati o casa sau un apartament, prezenta semineului are de obicei un mare avantaj.
Exista mai multe tipuri de seminee, iar clasificarea lor se bazeaza, de obicei, pe material si pe design.
Semineele moderne, despre care vorbim in acest articol, desi sunt destul de diferite in ceea ce priveste designul si detaliile tehnice, au o serie de avantaje. Majoritatea nu mai folosesc lemnul. Cu toate acestea, ele ofera si alte caracteristici demne de luat in considerare, care i-au convins pe multi cumparatori sa le aleaga in detrimentul celor traditionale.

Avantaje seminee moderne

Semineele moderne sunt mai sigure si au, de obicei, dimensiuni mai mici decat cele mai multe seminee traditionale. De asemenea, ele pot fi instalate oriunde doriti. Un semineu modern devine instantaneu un punct de atractie in orice camera, oferind posibilitatea de a-l utiliza ca accent in spatiul respectiv.
Ele vin intr-o varietate de modele, forme si dimensiuni, astfel incat exista o multime de optiuni din care puteti alege, fiind usor de integrat in aproape orice spatiu.

Versatilitatea semineelor moderne va permite sa le integrati intr-o varietate de decoruri, dar inseamna, de asemenea, ca este nevoie de mai multa cercetare inainte de a gasi designul potrivit. Acestea pot fi chiar folosite ca separatoare de camera. Deci, odata cu schimbarea in design, se produc si schimbari la alte niveluri.
Pentru un confort termic ridicat, majoritatea opteaza pentru un recuperator de caldura, atunci cand isi instaleaza un semineu in propria casa. Din punct de vedere al cantitatii de lemn folosite, semineele moderne incalzesc mai mult si polueaza mai putin decat cele standard.

Semineele moderne, concepute special pentru a asigura o combustie curata si eficienta, garanteaza o performanta ridicata si emisii reduse. Nivelele de performanta, care la semineele traditionale abia ating 15-30%, ajung la 80-90% la semineele moderne, iar nivelurile de emisii de particule sunt mai mult de 8 ori mai mici.

Un semineu modern nu are multe in comun cu cel traditional, cu exceptia caldurii si confortului pe care il aduce intr-o camera. In casele moderne si contemporane, semineele nu sunt doar un element de decor sau arhitectura, ci de asemenea, sunt utilizate in unele spatii mai netraditionale, cum ar fi baia, de exemplu.
Daca vreti sa va infrumusetati casa si in acelasi timp sa beneficiati de toate avantajele pe care le ofera semineele moderne, alegeti semineele noastre.

PUBLICITATE