Șeful PSD Neamț, îndemnuri obscene și hashtag în an Centenar: „#MuiaCareUnește”

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene (PSD), a adresat şefului statului Klaus Iohannis, fostului premier Dacian Cioloş, precum şi PNL şi USR, un îndemn obscen după mesajul video transmis luni de preşedintele României. – notează MEDIAFAX

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ionel Arsene, care conduce şi filiala judeţeană PSD Neamţ a adăugat la finalul postării sale un îndemn obscen: „P.S. Bă băieţi, da’ nu vreţi voi să vă muiţi între voi şi să lăsaţi ţara în pace?„.

Mai mult, deși sărbătorim centenarul Marii Uniri, Arsene a completat mesajul cu hashtagul #muiacareunește.

Bun…deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din șemineu apelul prezidențial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piață așa că vă îndeamnă să ieșiți în continuare (pentru încă un mandat confortabil).

USR-ul face mișto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei și se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD.

P.S. Bă băieți, da’ nu vreți voi să vă muiți între voi și să lăsați țara în pace?

P.S. 2 Oare câte duble o fi tras până i-a ieșit mesajul ăla?

#muiacareunește
#iacupâineșifonier
#vacanțălașemineu – este mesajul lui Ionel Arsene

PUBLICITATE