Șefa ISJ Neamț i-a întâmpinat pe elevi cu o surpriză: le-a prins bujori în piept

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Neamț, Florentina Moise, a participat, astăzi, la deschiderea noului an școlar de la Școala Gimnazială din comuna Rediu, Școala Gimnazială nr. 2 Piatra-Neamț și de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra-Neamț.

„Bine ați venit la școală! le-am urat astăzi elevilor de la Școala Gimnazială comuna Rediu, dar și celor de la Școala Gimnazială nr. 2 Piatra Neamț și de la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Le-am prins în piept bujori, floarea noastră națională, simbol al identității și patriotismului. Să plece la drum cu dragoste de România!

Bujorii i-am confecționat în ultimele săptămâni cu colegele mele profesoare de la Liceul Tehnologic Adjudeni și de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț. Le mulțumesc pentru implicare!

Am făcut un adevărat maraton, încercând să fiu alături de cât mai mulți elevi, părinți și colegi profesori și învățători. Energia din ochii copiilor, zumzetul din curțile școlilor, emoțiile tuturor sunt neprețuite…
Un nou an școlar cu succese tuturor!” – a fost mesajul transmis de Florentina Moise

PUBLICITATE