Ședință de bilanț Poliția Locală Piatra-Neamț: provocări și realizări

Vineri, în cadrul ședinței de bilanț, Poliția Locală Piatra Neamț a evidențiat creșterea semnificativă a acțiunilor operative și a numărului de sesizări gestionate, anticipând un an 2024 plin de provocări și cerințe crescute.

Vineri, 2 februarie 2024, a avut loc ședința de bilanț a activității Poliției Locale Piatra Neamț pentru anul 2023, un an marcat de provocări și realizări semnificative pentru instituție. La ședință au participat nu doar efectivele operative și conducerea Poliției Locale, ci și reprezentanți ai administrației locale, inclusiv primarul Andrei Carabelea și viceprimarul Alin Lehăduș, alături de consilieri locali și membri ai Comisiei Locale de Ordine Publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Pe parcursul ședinței au fost prezentate rezultatele activității pe întreaga instituție, cu evidențierea grafică a acțiunilor efectuate de efectivele din operativ, conform atribuțiilor și serviciilor din care fac parte, observându-se o creștere semnificativă a volumului de activitate în comparație cu anii precedenți.

De asemenea, creșterea indicilor raportați la criteriile după care își exercită atribuțiile polițiștii locali s-a putut observa și în numărul mare de sesizări în anul 2023 – 2520, preluate fie prin intermediul Dispeceratului, fie direct din teren, prin relaționarea cu cetățenii.” – a transmis Poliția Locală Piatra-Neamț

Eugen Pancu, director executiv al Poliției Locale Piatra Neamț, a subliniat provocările anului 2023 și necesitatea unei coordonări atente și a unei implicări active în 2024 pentru a răspunde nevoilor comunității, iar primarul Andrei Carabelea a exprimat sprijinul continuu pentru Poliția Locală, subliniind importanța eficienței în gestionarea sesizărilor și problemele orașului.

„Într-adevăr, anul 2023 a fost plin de provocări însă anul acesta va fi și mai greu și cu mai multe provocări. Sprijinim în continuare Poliția Locală și doresc ca polițiștii locali să fie mai eficienți în ceea ce privește sesizările și problemele din oraș, astfel încât totul să fie semnalat celor de la investiții, pentru ca mai apoi să se acționeze prompt și cu eficacitate asupra tuturor situațiilor care apar prin oraș. Rezultatele dvs. merită să fie promovate, fie că sunt de ordine publică, de siguranță rutieră ori protecția mediului, în acest fel oamenii vor înțelege că Poliția Locală este o instituție utilă și necesară comunității”, a declarat Andrei Carabelea, primar al municipiului Piatra Neamț.

De asemenea, viceprimarul Alin Lehăduș a evidențiat contribuția activă a Poliției Locale la comunitate, recunoscând importanța cifrelor și obiectivelor atinse.

PUBLICITATE