Seceta afectează ApaServ Neamț. Putem rămâne fără apă

Urmare a secetei prelungite Compania Județeană Apa Serv S.A. aduce la cunoștință faptul că apa potabilă distribuită prin sistemele de alimentare cu apă este destinată satisfacerii cu prioritate a nevoilor gospodăreşti ale populaţiei, ale instituţiilor publice și ale operatorilor economici.

Pentru că traversăm o perioadă secetoasă, mulți utilizatori sunt tentați să utilizeze apa de la robinet pentru irigarea culturilor agricole, a gazonului sau a plantelor din gospodăria proprie.

Cu toate că, Compania Județeană Apa Serv S.A dispune de capacități suficiente pentru producerea și înmagazinarea cantității de apă potabilă necesară consumului casnic și menajer, utilizarea apei pentru irigarea culturilor agricole sau a grădinilor poate determina o creștere a consumului căreia nu îi putem face față.

Acest lucru poate duce la diminuarea rezervelor de apă în rezervoare, ceea ce înseamnă că am putea fi puși în neplăcuta situație de a furniza apă după program în anumite zone sau chiar să întrerupem temporar furnizarea apei potabile pe parcusul zilei, până la refacerea rezervelor.

Compania Judeţeană Apa Serv S.A va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește utilizarea rațională a resurselor de apă.

Vă multumim pentru înţelegere! Pentru informaţii suplimentare, consumatorii noştri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei, http:www.apaserv.eu.