Seară memorabilă la „Vacanțe Muzicale” cu muzică clasică și tradițională (VIDEO)

Cea de-a treia seară a Festivalului „Vacanțe Muzicale” din Piatra-Neamț a fost marcată de eleganță și autenticitate, cu o „seară camerală” susținută de TRIO BUCUREȘTI și un concert memorabil oferit de taraful „IANCU JIANU”.

Primul spectacol al serii a început la ora 19:00, în sala „Calistrat Hogaș” din cadrul Consiliului Județean Neamț. Aici, publicul a fost încântat de o „Seară camerală” susținută de TRIO BUCUREȘTI, compus din Mircea Lazăr (vioară), Anton Niculescu (violoncel) și Andrei Licareț (pian).

Programul a inclus capodopere muzicale de Franz Schubert și Anton Arensky, oferind o experiență muzicală rafinată și emoționantă.

De la ora 21:00, pe platoul Curții Domnești, publicul a avut ocazia să asiste la un concert extraordinar susținut de TARAFUL „IANCU JIANU”. Acest ansamblu a adus pe scenă muzica tradițională și lăutărească, transformând seara într-una plină de energie și autenticitate.

Ritmurile și melodiile interpretate de taraful „IANCU JIANU” au reușit să creeze o atmosferă vibrantă, captivând audiența cu autenticitatea și pasiunea lor.

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț organizează această săptămână a XLIX-a ediție a Festivalului „Vacanțe Muzicale”, aducând pe scenă artiști de renume și oferind publicului spectacole de înaltă calitate.

Fiecare seară a festivalului este gândită pentru a oferi o experiență unică, menită să încânte sufletele și să inspire inimile participanților.

Festivalul „Vacanțe Muzicale” promite să transforme serile nemțenilor și ale turiștilor într-o sărbătoare a muzicii, cu un program diversificat care include stiluri muzicale variate, de la clasic la jazz și pop. Până pe 13 iulie, scena festivalului va găzdui artiști și formații celebre, oferind publicului o diversitate de stiluri muzicale și momente de neuitat.

PUBLICITATE