Seara a treia a Vacanțelor Muzicale, un triumf muzical în pofida ploii (FOTO-VIDEO)

Seara a treia a festivalului „Vacanțe Muzicale la Piatra-Neamț” a adus un spectacol plin de emoție și talent în ciuda condițiilor meteo nefavorabile.

Începând cu ora 18:00, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, a avut loc un recital cameral impresionant, în care Mihaela Spiridon (pian), Ioana Mardare (violă) și Laurențiu Busnea (violoncel) au uimit publicul cu virtuozitatea interpretărilor lor.

Sala „Calistrat Hogaș” a fost martora unui adevărat regal al sunetelor, o demonstrație de virtuozitate care a stârnit un val de aplauze la finalul recitalului.

Chiar și în fața ploii torențiale care s-a abătut asupra orașului, iubitorii muzicii și-au înfruntat confortul și s-au adunat la ora 21:00 pe platoul Curții Domnești, unde a avut loc evoluția ansamblului de acordeoniști condus de talentatul Eugen Negruța, cunoscut sub numele de „Accordion Band”.

Solistele Cristina Scarlat și Adriana Babin (nai) au adus o notă specială serii, adăugând un farmec aparte interpretărilor muzicale.

Organizatorii au demonstrat grijă și atenție față de spectatorii prezenți, oferindu-le pelerine de ploaie, asigurându-se astfel că toți cei prezenți pot să se bucure de eveniment în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile.

Neînfrânți de capriciile vremii, spectatorii au ținut atmosfera muzicii, iar talentul și pasiunea artiștilor au fost la înălțime.

Vacanțele Muzicale și-au demonstrat din nou importanța lor în peisajul cultural al județului Neamț, reușind să aducă arta muzicală la un nivel superior și să adune într-un loc pasionați de muzică, indiferent de capriciile vremii.

„Mulțumim pentru această seară incendiară, chiar dacă a fost un pic răcoare, ne-ați încălzit sufletele.

Și un mare «Bravo!» pentru dumneavoastră, public extraordinar. Felicitări!” – a fost mesajul transmis de Carmen Nastasă, managerul Centrului „Carmen Saeculare”

Miercuri, 5 iulie, în cea de-a patra seară a festivalului, pietrenii vor avea privilegiul de a se bucura de al doilea recital cameral începând cu ora 18:00.
Apoi, de la ora 21:00, toți cei prezenți pe platoul Curții Domnești vor fi încântați de evoluția interpretării artistice oferite de Natalia Barbu. (vezi articol AICI)

@stirineamt

Seara a treia a Vacanțelor Muzicale, un triumf muzical în pofida ploii

♬ sunet original – Stiri-Neamt.ro

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stiri-Neamt.ro (@stiri_neamt.ro)

PUBLICITATE