Se schimbă circulația rutieră în zona Muzeului de Istorie din Piatra-Neamț

Circulația rutieră în zona Muzeului de Istorie din Piatra-Neamț va reveni la forma pe care a avut-o înaintea lucrărilor la podul de spital.

Astfel, zilele acestea se vor reface marcajele și semnalizarea rutieră prin indicatoare, permițând traficului auto să revină la schema de circulație existentă înainte de implementarea planului temporar de circulație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După finalizarea lucrărilor de semnalizare, șoferii care circulă pe strada Mihai Eminescu, dinspre Biserica Catolică, nu vor mai fi obligați să facă dreapta, spre podul de la spital.

„Echipele societății Publiserv S.A vor desfășura în perioada 10 – 11 aprilie, o serie de lucrări de semnalizare rutieră în zona Muzeului de Istorie. 

În urma refacerii marcajelor și semnalizării prin indicatoare, traficul auto va reveni la semnalizarea rutieră de dinaintea aplicării planului de circulație introdus pentru efectuarea lucrărilor la podul de spital.

După încheierea acestor lucrări de semnalizare, șoferii care circulă pe strada Mihai Eminescu, venind dinspre Biserica Catolică, vor avea și opțiunea de a se deplasa înainte, spre sensul giratoriu de la muzeu.” – a transmis Primăria Piatra-Neamț

PUBLICITATE