Ei sunt consilierii care se ocupă de fluidizarea traficului în Piatra-Neamț

În ședința de astăzi a Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț, primarul Andrei Carabelea a stabilit componența viitoarei Comisii Rutiere.

Comisia pentru analiza și asigurarea fluidizării circulației rutiere în municipiul Piatra-Neamț, cunoscută drept ”Comisia Rutieră” a fost stabilită astăzi, iar consilierii locali care vor hotărî cum se va circula în oraș în următorii 4 ani sunt următorii:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alin Lehăduș(Pro-România) – jurist 
Alina Tatomir (PMP) – avocat
Ciprian Enache (ALDE) – inginer silvic
Marius Irimia (USR-PLUS) – inginer silvic
Cristian Mihalcea (PSD) – șef stație CFR
Constantin Teodorescu (PNL) – specialist resurse umane

În deciziile lor vor sta toate hotărârile legate de circulația publică din municipiu, de desființări ori înființări de parcări sau treceri pentru pietoni, ș.a.m.d.

Piatra-Neamț este un oraș tot mai aglomerat, iar proiectul european care va desființa o bandă de circulație de pe marile bulevarde și o va transforma în bandă specială pentru transportul în comun, va da mari bătări de cap șoferilor din oraș.

Din componența acestei comisii mai fac parte angajați din primăria municipiului, reprezentanți ai SC Publiserv, SC Parking, SC X Data Soft, arhitectul orașului, Poliția Locală, Poliția Municipiului Piatra-Neamț.

PUBLICITATE