Se extinde programul de vizită la Spitalul Județean Neamț. Noi măsuri privind accesul auto

Se extinde programul de vizită la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, au transmis reprezentanții unității medicale într-un comunicat de presă. Totodată, pentru că urmează lucrări la Corpul C al Policlinicii, va fi afectat traficul auto în curtea spitalului.

Comunicatul Spitalului Județean:

Pe data de 10.10.2022 s-a semnat protocolul de predare al amplasamentului pentru reabilitarea si extinderea Corpului C al Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgen ta Piatra Neamt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe data de 12.10.2022 va incepe organizarea de santier care va afecta traficul auto in incinta spitalului prin blocarea caii de iesire de langa cladirile sectiei de Oncologie, DSP si Dispensarul TBC.

Pentru a fluidiza traficul, barierele vor fi deschise permanent pe durata proiectului.

Conducerea spitalului va marca in mod vizibil directia de trafic atat pentru intrarea, cat si pentru iesirea vehiculelor.

Patrulele de paza si personalul administrativ vor directiona traficul atat timp cat va fi necesar pentru a nu se creea ambuteiaje.

Totodata, pentru a facllita accesul pacientilor, venim cu rugamintea catre publicul larg si companiile de taxi sa limiteze durata de stationare in incinta spitalului la maxim 20 de minute pentru a lasa sau a prelua pacientii si apartinatorii acestora.

Pentru apartinatori Spitalul va extinde programul de vizita de luni pana vineri intre orele 13-18 si sambata-duminica intre orele 10-18.

La intrarea in incinta spitalului se va amenaja si un punct de informare si preluare a pachetelor (pentru cazuri exceptionale inafara orelor de vizita).

Ne cerem scuze pentru dificultatile pe care publicul le va intampina privind locurile de parcare si va asiguram ca vom depune toate eforlurile pentru a limita inconvenienta creata.

PUBLICITATE