Schimbare majoră a PNL Neamț: un nou candidat pentru comuna Alexandru cel Bun

În lumina nemulțumirilor cetățenilor privind implementarea proiectelor locale, PNL Neamț alege să meargă mai departe fără Ion Rotaru, promițând un candidat cu viziune și determinare pentru modernizarea comunei Alexandru cel Bun.

Partidul Național Liberal, filiala Neamț, a anunțat oficial că va renunța la candidatura lui Ion Rotaru pentru un nou mandat de primar în comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am ales să facem acest lucru deoarece, în ciuda faptului că în acest mandat domnul primar a beneficiat de două proiecte eminamente liberale, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, domnia sa nu a reușit nici până în momentul de față sa implementeze aceste proiecte. Lucru care a stârnit, pe bună dreptate, o nemulțumire în rândul cetățenilor din localitatea Alexandru cel Bun.” – au precizat reprezentanții PNL Neamț

Reprezentanții PNL Neamț subliniază că este nevoie de un lider nou, cu abilități și determinare în implementarea proiectelor de dezvoltare, subliniind importanța unei abordări pro-active în administrarea comunității.

Noi considerăm că a venit timpul să mergem mai departe cu un alt primar, care să înțeleagă că pentru dezvoltarea unei comunități nu e destul doar să primești finanțare de la guvern pentru proiecte, cum sunt cele amintite mai sus, ci trebuie să ai determinarea necesară să le și implementezi.” – au spus aceștia

În consecință, partidul a promis că va anunța în curând numele candidatului care va reprezenta PNL în lupta electorală pentru primăria comunei Alexandru cel Bun.

„Este clar că la Alexandru cel Bun este nevoie de un suflu nou, care să ridice ștafeta și să continue modernizarea comunei într-un ritm mai alert.

PNL Neamț are oameni de calitate, cu experiență în administrația publică, oameni cu viziune și determinare, care pot oricând să administreze o comună sau un oraș.

Prin urmare, vom anunța, în scurt timp, care este candidatul PNL la Alexandru cel Bun.” – a mai transmis PNL Neamț

PUBLICITATE