Schimbare de locație și program la Delgaz Grid Piatra-Neamț

Începând cu 1 februarie 2024, Centrul de Relații cu Publicul Delgaz Grid din Piatra Neamț va funcționa într-un nou spațiu modernizat pe strada Alecu Russo nr. 12. Noul centru oferă un spațiu mai amplu și prietenos pentru interacțiunea cu clienții.

Centrul de Relații cu Publicul Delgaz Grid din Piatra Neamț se mută într-un nou spațiu pe strada Alecu Russo nr. 12, începând cu 1 februarie 2024.

Noul centru, modern și spațios, va fi deschis luni, miercuri și vineri între orele 8.00 – 13.00 și marți și joi între 12.00 – 16.00.

Aici, clienții pot realiza diverse operațiuni, cum ar fi racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize de amplasament, puneri în funcțiune, solicitări de informații și depunerea reclamațiilor.

Pentru eficiență, Delgaz Grid recomandă utilizarea serviciilor online, inclusiv platforma delgaz.ro și adresele de email disponibile pe site-ul Delgaz Grid. Aceste opțiuni digitale facilitează procesul de racordare și urmărirea solicitărilor.

Programările online sunt, de asemenea, disponibile pentru vizite la centru.

Mai jos, comunicatul companiei:

Centrul de Relații cu Publicul Delgaz Grid din strada Cuiejdi nr. 10 va funcționa de la 1 februarie într-o nouă locație, situată în str. Alecu Russo nr. 12. Noul spațiu este modernizat și oferă un spațiu mai generos și mai prietenos pentru relaționarea cu clienții decât cel vechi.

Programul de funcționare va fi între orele 8.00 – 13.00 în zilele de luni, miercuri și vineri și în intervalul 12.00 – 16.00 în zilele de marți și joi. 

Principalele operațiuni ce se derulează în centru sunt: preluarea solicitările clienților privind racordarea la rețea, accesul la sistemul de distribuție, avize amplasament, puneri în funcțiune instalații de utilizare, copii după documentații tehnice, informații, dar și reclamații și sesizări. 

De asemenea, în cadrul centrului, se pot depune fișele de verificare/revizie a instalațiilor de utilizare gaze naturale sau se pot solicita copii după facturile de prestări servicii emise de către Delgaz Grid.

Pentru economie de timp și pentru comoditate, recomandăm evitarea deplasărilor și utilizarea serviciilor noastre online. 

Clienților care preferă totuși să vină în centru le recomandăm să își programeze online vizita la linkul:  Delgaz Grid – Despre noi

Ca alternative la deplasarea în Centrul de relații cu publicul, Delgaz Grid pune la dispoziția clienților următoarele canale online:

  • Platforma delgaz.ro, link Delgaz Grid – Login – prin care pot fi depuse online solicitările de racordare la sistemul de distribuție, iar clienții pot urmări pas cu pas stadiul acestora
  • Email: colegii noștri pot fi contactați pentru orice tip de solicitare referitoare la activitatea de distribuție. link adrese de email Delgaz Grid – Despre noi

Formular de contact – clienții pot depune solicitări, sesizări sau reclamații, link formular de contact Delgaz Grid – Despre noi

PUBLICITATE