Scene demne de film în Dumbrava Roșie. Un șofer beat a intrat cu mașina în stâlp în încercarea de a scăpa de poliție (FOTO-VIDEO)

Urmărire ca-n filme pe o stradă din comuna Dumbrava Roșie. Încercând să fugă de polițiști, un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp.

„La data de 20 august, în jurul orei 18:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului, pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, au depistat un autoturism ce se deplasa cu viteza de 86km/h.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, procedându-se la urmărirea acestuia, până pe strada Cutului, unde autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp din lemn.” – a transmis Poliția Neamț

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Potrivit polițiștilor, pe timpul desfășurării urmăririi, autoturismul a fost înregistrat cu viteza de 119 km/h.

Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiind dispusă măsura suspendării permisului de conducere, pe o perioadă de 120 de zile.” – au mai transmis polițiștii

foto: neamt365.ro
foto: neamt365.ro
foto: neamt365.ro
PUBLICITATE