Scandal într-un bar din Neamț. Un bărbat a fost înjunghiat

Un conflict între doi bărbați într-un bar din comuna Țibucani s-a transformat într-o scenă de violență, cu unul dintre ei înjunghiat și celălalt reținut de poliție.

Ieri seară, 30 decembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii nemțeni au intervenit într-un conflict violent la un bar din Țibucani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, între doi bărbați cu vârste de 31, respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Țibucani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 32 de ani l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, după care ar fi fost deposedat de acesta de către un client al barului și ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Victima a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Polițiștii au depistat la scurt timp persoana în cauză, care a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri.

În cauză, polițiștii au dispus efectuarea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii lovire sau alte violențe, iar în urma administrării materialului probator, bărbatul de 32 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore.” – a transmis Poliția Neamț

În prezent, polițiștii continuă investigațiile pentru lovire sau alte violențe și agresorul este așteptat să fie prezentat instanței pentru stabilirea unei măsuri preventive.

PUBLICITATE