Scandal în Piatra-Neamț. Au intervenit mascații

Astăzi, 11 iunie, în jurul orei 09.30, polițiștii din Piatra-Neamț au intervenit pentru aplanarea unui scandal care a avut loc la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu strada Mihai Stamatin (în zona benzinăriei OMV).

Conform Poliției Locale, ar fi vorba despre un „scandal între mai mulți cetățeni de etnie rromă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
„La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Poliției Locale Piatra Neamț, după ce incidentul a fost anunțat prin serviciul 112. Ajunsă prima la fața locului, patrula de intervenție rapidă, a legitimat persoanele participante la conflict, după care, la solicitarea agenților Poliției Piatra Neamț, le-a preluat și le-a transportat la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice.” – au transmis polițiștii locali

Potrivit IPJ Neamț, din primele cercetări, a rezultat faptul că în altercație au fost implicate 3 persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 47 de ani, din Piatra-Neamț, care s-ar fi agresat fizic reciproc și și-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

La intervenție au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii, care au procedat la aplanarea cu operativitate a conflictului.

Persoanele identificate la fața locului, implicate în altercație, au fost conduse la sediul Poliției municipiului Piatra Neamț, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru stabilirea împrejurării producerii incidentului și luarea măsurilor legale ce se impun.

PUBLICITATE