Scandal în Piața Centrală din Piatra-Neamț. Și-a amenințat fosta patroană cu barda pentru că nu și-a primit salariul

Un conflict izbucnit între 2 persoane, în Piața Centrală din municipiul Piatra-Neamț s-a soldat cu constatarea infracțiunii de amenințare și predarea agresorului de către polițiștii locali agenților de la Poliția Piatra-Neamț în vederea continuării cercetărilor și a luării măsurilor ce se impun în astfel de cazuri. 

Scandalul a izbucnit în urma unor divergențe mai vechi între două persoane pe fondul unui litigiu de muncă ieri, 22 martie, în jurul orelor 13.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani) și-a amenințat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală și tranșarea cărnii (bardă), motivat fiind de faptul că nu și-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă.

Polițiștii locali de ordine publică l-au depistat pe agresor în zona pieței și l-au condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț în vederea identificării. 

Bărbatului i s-au întocmit documentele de constatare a infracțiunii de amenințare și a fost predat lucrătorilor Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor specifice. 

PUBLICITATE