Scandal cu cuțitul între doi bărbați, după o doză de prenadez

O altercație între doi bărbați a avut loc în zona gării din municipiul Roman, astăzi, în jurul orei 15:50. Conflictul, declanșat pe fondul consumului de prenadez, a dus la înjunghierea unuia dintre participanți, care a necesitat îngrijiri medicale.

„La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona Gării, din municipiul Roman, se află o persoană rănită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jur orei 15:50, între doi bărbați, ce se aflau în zona Gării Roman, pe fondul consumului de substanțe halucinogene ar fi izbucnit un conflict spontan, ambii bărbați, cu vârste de 42 și 36 de ani, din municipiul Roman, aplicându-și reciproc mai multe lovituri.” – ne-a transmis Poliția Neamț

Potrivit surselor noastre, cei doi ar fi folosit prenadez, iar în conflict s-au lovit atât cu pumnele și picioarele cât și cu un cuțit.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost transportat la o unitate medicală.

„La acest moment bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla în custodia poliției, cercetările fiind continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, pentru stabilirea, cu exactitate, a situației de fapt.” – ne-au mai precizat polițiștii nemțeni

Se pare că, din datele pe care le avem la acest moment ,nu a fost pusă în pericol viață niciunuia dintre cei doi.

PUBLICITATE