SC Troleibuzul SA vine cu noi achiziții la standarde europene


Societatea „Troleibuzul” SA a avut în ultimii ani realizări datorită faptului că în permanență a deținut un rol activ în a găsi soluții care să ofere transportului siguranță, confort și accesibilitate la nevoile comunității din municipiul Piatra Neamț și comunele limitrofe. Aceste realizări au fost posibile datorită sprijinului constant din partea Consiliului Județean Neamț dar și din partea întregului colectiv a societății. În prezent societatea funcționează cu 16 autobuze și 25 de troleibuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Societatea „Troleibuzul“ se mândrește cu o realizare importantă, reușind să achiziționeze 12 autobuze (patru autobuze de capacitate mică -22 de locuri, Karsan Jest – și opt de capacitate medie – 55 de locuri, Isuzu Novociti)
conferinta troleu„Acest lucru s-a finalizat datorită următorului fapt: începând din luna august 2015, societatea s-a tranformat în operator regional prin cooptarea în acționariat a UAT-urilor Piatra Neamț, Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov, Gârcina și Alexandru cel Bun. Ca urmare, autoritatea contractantă ADI Urbtrans a venit cu propunerea de a încredința trasee noi societății noastre, iar în urma unei analize am ajuns la concluzia că sunt necesare aceste autobuze.”
a declarat directorul SC Troleibuzul SA, Nadia Năstase

Noile achiziții au toate dotările necesare unui transport civilizat și sigur la standarde europene (cu norme de poluare euro 5 și euro 6.), după cum ne asigură reprezentanții societății:
– au aer condiționat,
– condiții pentru persoanele cu dizabilități (atât rampă de acces, spațiu pentru ancorarea căruciorului)
– sistem de informare pasageri cu ce stații urmează.
Viitorul program de transport public de călători care va cuprinde aceste mijloace de transport va intra în vigoare cel mai probabil din luna septembrie.

În ultimii 3 ani, societatea s-a dotat cu autobuze și troleibuze dar în același timp au îmbunătățit și calitatea muncii întregului personal. Mai mult de atât, SC Troleibuzul SA a găsit soluții să înceapă să facă achiziții din surse proprii. „4 autobuze, 5 troleibuze le-am luat din surse proprii și tot din surse proprii s-au mai făcut și amenajări, transformarea sediului administrativ și a condițiilor din halele de lucru și pe viitor vom mai avea astfel de investiții.” – a declarat directorul economic, Adriean Chirilă.

PUBLICITATE