Șase nemțeni răniți în două accidente rutiere pe raza județului Suceava (FOTO)

Trei tineri și un copilaș de numai 1 an au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un copac.

Accidentul rutier a avut loc ieri, în jurul orei 19.00, în județul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe D.J. 290 A, în afara oraşului Salcea, un bărbat de 28 de ani din judeţul Neamţ a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj, apoi a intrat în șanțul de la marginea drumului, unde a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat la marginea șanțului, ricoșând înapoi pe carosabil.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto şi a trei pasageri din autoturism (doi tineri de 23, respectiv 26 de ani și un copilaș de 1 an), toţi fiind transportaţi cu ambulaţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot ieri, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17B în comuna Crucea, într-o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un bărbat de 32 de ani din judeţul Neamţ a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de către un localnic de 40 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

PUBLICITATE