Șapte lebede găsite moarte, în ultimele două zile, în Piatra-Neamț

În ultimele două zile, pompierii nemțeni au intervenit pentru degajarea a 7 lebede moarte, pe raza municipiului Piatra-Neamț. Acestea au fost predate reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț care vor stabili cauza decesului acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 13.02.2017, la ora 10:40, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Reconstrucția din Piatra Neamț se află o lebădă moartă. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și o barcă, acționând pentru degajarea lebedei și predarea acesteia reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

Marți, 14.02.2017, la ora 13:00, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț se află două lebăde moarte. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și o barcă care au acționat pentru scoaterea la mal a 6 (șase) lebede moarte și predarea acestora reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

PUBLICITATE