Șapte cazuri de coronavirus confirmate în România

O elevă de 16 ani, din Timișoara, a fost confirmată cu coronavirus, anunță autoritățile. Este al şaptelea caz raportat în România.

Fata este colegă de clasă cu băiatul de 16 ani care a fost deja infectat și care se află la izolare încă de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Persoana confirmată pozitiv cu noul coronavirus este o tânără, colegă de clasă a băiatului de 16 ani, care s-a aflat în proximitatea acestuia. Tânăra este transferată la spitalul Victor Babeș din Timișoara”, a transmis într-un comunicat Grupul de Comunicare Strategică.

Cazurile de infectare cu coronavirus, confirmate în România:

  1. Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat în România pe data de 26 februarie. Este vorba de un tânăr în vârstă de 25 de ani din Gorj, care a intrat în contact cu un italian bolnav
  2. Pe 28 februarie, o femeie de 38 de ani din Timișoara, care călătorise recent în Italia
  3. Tot pe 28 februarie, un bărbat de 45 de ani, din Maramureș, tot după o călătorie în Italia
  4. pe 3 martie, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Timișoara, care a călători în același avion cu femeia din Timișoara diagnosticată pe 28 februarie
  5. Pe 4 martie, un adolescent în vârstă de 16 ani, nepotul bărbatului de 47 de ani diagnosticat pe 3 martie cu infecție cu coronavirus.
  6. Tot pe 4 martie, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Suceava, care s-a întors din Lombardia, Italia, în data de 28 februarie.
  7. O fată de 16 ani, colegă de clasă a tânărului de 16 ani din Timișoara.

Până acum, trei cazuri au fost declarate vindecate: tânărul de 25 de ani din Gorj pe 29 februarie, femeie de 38 de ani din Timișoara și bărbat de 47 de ani din Timișoara pe 5 martie.

PUBLICITATE