Săptămâna viitoare, podul de la Luțca va fi redat circulației rutiere

Săptămâna viitoare, podul de la Luțca va fi redat circulației rutiere, anunță președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

„Astăzi am mers să inspectez lucrările care se execută pe podul de la Luțca, unul dintre cele mai importante proiecte ale Consiliului Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a ajuns la faza turnării stratului de asfalat, iar săptămâna viitoare după montarea rosturilor de dilatare, acest obiectiv va fi redat circulației rutiere.

Știu că foarte mulți șoferi așteaptă finalizarea acestui proiect, dar este o lucrare complexă, care a presupus multe intervenții dificile.

Am urmărit etapă cu etapă această lucrare și sunt mulțumit că s-a lucrat susținut și s-a reușit modernizarea acestui obiectiv înaintea termenului prevăzut în contract.” – a transmis Ionel Arsene

Podul de la Luțca face legătura între Roman – Sagna (Luțca) – Bîra și este unul dintre cele mai mari poduri hobate din țară.

Primăvara trecută a intrat in reparații capitale, pentru că nu a fost modernizat niciodată de când a fost construit, adică de mai bine de 50 de ani.

PUBLICITATE