Sâmbătă, 5 iunie, se va deschide oficial Ștrandul Tineretului din Piatra-Neamț (FOTO)

Sâmbătă, 5 iunie, se va deschide oficial Ștrandul Tineretului pentru sezonul estival 2021.Tot de atunci vor fi accesibile zona de plajă și bazinele. – anunță reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț.

Potrivit acestora, în ultima lună, în ștrand s-au realizat verificări și reparații astfel încât la momentul deschiderii toată infrastructura să fie funcțională și sigură pentru utilizatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Odată cu venirea verii, vrem să oferim pietrenilor un cadru optim pentru destindere și recreere. O zonă de agrement care să reprezinte o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Au fost realizate toate reparațiile și se lucrează acum la ultimele retușuri, dar mai pregătim și noi surprize care să crească atractivitatea zonei pentru pietrenii și turiștii de toate vârstele.” – a declarat primarul Andrei Carabelea.

Reprezentanții primăriei anunță că deocamdată sunt funcționale 4 spații comerciale în ștrand, iar în data de 14 iunie se va organiza licitație publică pentru închirierea a încă 16 spații.

Reamintim că de luna trecută, zone de grătare a fost desființată (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE