Sâmbătă, 25 august, CSM Ceahlăul va susține primul meci oficial din acest campionat

Sâmbătă, 25 august, de la ora 18:00 echipa de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamt va susține, pe stadionul Ceahlăul, primul meci oficial din acest campionat, în liga a treia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In urma cu doi ani spuneam ,,punct si de la capat ” pentru echipa de fotbal locala si am sprijinit infiintarea unei noi echipe care pornind de jos dar functionand pe principii sanatoase sa readuca performanta fotbalistica la Piatra Neamt. Iata ca noua echipa locala, infiintata si sustinuta financiar de oameni de afaceri locali seriosi si beneficiind de suportul Primariei Piatra Neamt, a reusit sa promoveze doi ani consecutivi ajungand acum in liga a treia. – a declarat primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

A reusit totodata in aceasta vara performanta de a se califica în turul lll al Cupei României Timișoreana la fotbal unde va intalni miercuri 29.08.2018 de la ora 17.30 tot pe stadionul Ceahlaul divizionara secundă Aerostar Bacău.

Asadar va asteptam sambata si miercuri saptamana viitoare la stadion pentru a sustine echipa locala de fotbal CSM Ceahlaul in doua confruntari importante. – a mai spus Dragoș Chitic

PUBLICITATE