Salvamont Neamț: Ger pe Ceahlău, și primavară autentică la Piatra-Neamț

Ger pe Ceahlau, ceva ninsori nesemnificative in Statiunea Durau si primavara autentica la Piatra-Neamt, sunt cateva repere de care doritorii de drumetii ar trebui sa tina cont in planificarea excursiilor din perioada sfarsitului de an. – informează Salvamont Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Salvamont Neamt lucreaza in acesta perioada cu tot efectivul, echipele de interventie asigurand permanenta in Baza Salvamont Dochia pentru zona inalta si in Baza Salvamont Durau penrtu restul zonei montane. Pentru informatii cat si pentru rezolvarea unor situatii care nu reprezinta urgente medicale dispeceratul nostru se poate fi apelat prin intermediul Dispeceratului National SALVAMONT la numarul 0SALVAMONT . Pentru urgente medicale operatiunile de salvare se declanseaza prin intermediul numarului de urgenta 112.

Traseele turistice din Durau spre obiectivele din zona montana inalta cat si din Izvorul Muntelui sau Valea Bicazului sint practicabile dar pe zi ce trece din cauza fluctuatiilor de temperatura apar zone tot mai extinse de gheata . Traseul Durau – Cascada Duruitoarea – Dochia este impracticabil pe tronsonul Cascada Duruitoarea – Piciorul Schiop -Cabana Dochia.

PUBLICITATE