Salariu de bugetar: 18.000 Euro pe lună câștigă un angajat al Autorității Rutiere Române!

Unul dintre cei mai bine plătiți bugetari din România este Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. 18.000 de euro pe lună a fost salariul câștigat în 2020 de femeia care ar avea calificare de prelucrător prin așchiere.

Conform declaratiei de avere, Surulescu are patru salarii de la Autoritatea Rutiera, la care se adauga si indemnizatia consilier local in Sectorul 6. In total, Surulescu obtine peste 18.000 de euro pe luna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ghici ce functionar public roman castiga mai mult pe luna decat premierul Frantei sau decat prim-ministrii scandinavi? Ghici ce functionar public roman castiga la fel de mult pe luna ca Trudeau, premierul Canadei?

Ghici ce functionar public roman face lunar mai multi bani decat un chirurg cardiovascular de succes si mult mult mai mult decat un pilot de avion cu grad de comandant?

Eh? Credeti ca Presedintele? Nt… Sau seful de la Centrala Atomica de la Cernavoda? Nt… Sau poate cel mai citat om de stiinta roman? Nt… 18.000 Euro pe luna (!) a fost salariul castigat in 2020 de Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana.

Pregatirea profesionala care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrator prin aschiere, facultate neacreditata facuta la 45 de ani si sefa la partid (partidul pesedeu in cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednica este!

Am citit despre asta la Valeriu Nicolae si pur si simplu nu mi-a venit sa cred. M-am dus si am verificat personal in documentele oficiale care sunt, toate, publice si foarte usor de gasit. Dar n-o sa vedeti vreodata, la niciuna din televiziunile sau siteurile ciomag-de-partid, nici macar o stiruta-ruta despre doamna.

Vrednica este! In ce tara traim… Doamne ma tot minunez, dar in ce tara traim!”, a scris Vlad Mixich, membru al boardului Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate, pe Facebook.

Aurelia Surulescu si-a inceput cariera ca prelucratoare prin aschiere. In 2003 a terminat Facuktatea de Drept de la Universitatea Bioterra.

Primii zece ani din cariera, doamna Surulescu a fost prelucratoare prin aschiere, absolventa de liceu industrial si cu o scoala de sora medicala. A mai lucrat dactilografa si documentarista (la un spital). In 1998 ajunge, cumva, la Primaria Sectorului 6, iar cariera ei explodeaza”, a scris Valeriu Nicolae.

PUBLICITATE