S-au afișat rezultatele simulării examenului de Bacalaureat 2016 în NEAMȚ


Rezultatele la examenul de simulare a Bacalaureatului au fost afişate astăzi, 18 martie. Elevii de clasa a XII-a au susţinut săptămâna trecută simulările examenului de BACALAUREAT 2016.
Luni, 7 martie, elevii au avut simularea la Limba Română, marţi, 8 martie, simularea la Limba Maternă, miercuri, 10 martie, proba obligatorie a profilului: la Istorie sau Matematică, iar joi, 11 martie la proba la alegere a profilului şi specializării: Anatomie, Chimie, Economie, Geografie, Fizică, Psihologie, Informatică, Logică sau Sociologie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Inspectoratul Școlar Județean NEAMȚ a afișat astăzi notele obținute de elevi la simularea examenului de bacalaureat 2016

Pentru elevii de clasa a XII-a, rezultatele le găsiți -> AICI

Pentru elevii de clasa a XI-a, rezultatele le găsiți -> AICI

Conform Inspectoratului Școlar Județean NEAMȚ, la simularea examenelui de Bacalaureat de anul acesta, în județul Neamț atât la clasele de a XII-a cât și cele de-a XI-a, au participat un număr de 7.317 de elevi.
Promovabilitatea la clasa a XI-a (medii peste 6) a fost de 29% (1.108 elevi), iar la clasa a XII-a  a fost de 39,2% (1.371 elevi)

Notele la simularea BAC 2016 obţinute nu se trec în catalog. În situaţia excepţională în care se doreşte acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor la simularea BAC 2016 în catalog.

PUBLICITATE