S-a pus punct circului cu pierderea telegondolei din Piatra-Neamț

S-a pus punct circului cu „pierderea telegondolei din Piatra-Neamț” după ce Consiliul Local a adoptat, astăzi, 10 martie, o hotărâre prin care propune majorarea capitalului social al SC Perla Invest în vederea redresării societății și ieșirii din insolvență.

Primarul Andrei Carabelea a inițiat un proiect de Hotărâre prin care propune majorarea capitalului social al SC Perla Invest cu suma de 2.258.200 lei, adică undeva la 500.000 de euro. Proiectul a fost votat de consilierii majoritari din jurul primarului, astfel punându-se punct situația telegondolei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Telegondola din Piatra-Neamț a fost preț de câteva luni în centrul unui scandal artificial, pus în operă de primarul liberal Andrei Carabelea.

Iată că între timp s-au așezat lucrurile, edilul pietrean nu a mai scos nicio vorbă despre situația telegondolei care mai avea un pic și ajungea la fier vechi în viziunea acestuia, a dispărut și bannerul de pe clădire (cu tot cu consiliera din poză) și a ieșit la suprafață ceea ce a fost din prima o cacealma de zile mari.

Păi, cum vine asta, domnule primar? Nu dumneavoastră spuneați că singura șansă de salvare este ca primăria să participe la licitație și să răscumpere piciorul telegondolei pentru suma de 1.400.000 de euro? Și pentru acest lucru ați făcut un circ mediatic de câteva luni?

Cum adică, era și soluția majorării capitalului social cu 500.000 de euro față de cheltuiala de 1,4 milioane de euro și nu ați spus nimic.” – notează MESAJUL.ro

Reamintim că ulimele luni ale anului 2022 au reprezentat un real circ, cu ședințe, conferințe, bannere, întâlniri și ieșiri publice emoționante pentru salvarea telegondolei.

„Deși soluția era simplă și agreată de majoritatea partidelor din CL, primarul Carabelea a preferat scandalul, bâlciul, pentru a vedea lumea căt de mult se implică și cât de tare ”strigă”.

Ba mai mult, Carabelea i-a scris inclusiv lui Mândruță și altor persoane cu impact mediatic la nivel național, rugându-i să salveze telegondola, astfel că s-a creat ideea că la Piatra-Neamț s-a dus pe apa Bistriței unul dintre obiectivele de interes turistic.

Mai jos, atașăm câteva din postările lacrimogene ale primarului Carabelea, care spunea pietrenilor că este ultima șansă, al 12-lea ceas în care mai poate fi salvată telegondola, ca să aflăm astăzi că era și altă variantă, de 3 ori mai ieftină.” – mai scrie MESAJUL.ro

PUBLICITATE