S-a deschis sezonul estival La Caiace – 2022 în Piatra-Neamț. Vezi programul și prețurile (FOTO)

Începând de astăzi, 22 mai, s-a deschis sezonul estival într-una dintre cele mai frumoase locații de petrecere a timpului liber din județul Neamț – La Caiace.

Noul sezon de vară a avut parte de o deschidere inedită, în această dimineață, odată cu primele raze ale soarelui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deschidem cu zâmbetul pe buze, cu inima vibrând, la răsărit de soare, cu gândul la noile aventurii care încep și minunatele amintiri care se vor aduna într-un nou sezon La Caiace!” – a fost mesajul transmis de echipa „La Caiace”

Aflat în zona Bâtca Doamnei din Piatra-Neamț, „La Caiace” a fost și rămâne un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

„La Caiace” poți găsi primul self-service pentru biciclete din Piatra-Neamț iar spațiul este cel mai „bike friendly” loc din oraș.

Proiectul „La Caiace” este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține cu entuziasm şi programe şi pe cei mici şi pe cei mari. Şi pe cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte. Fii Activ – Fii Sănătos!

Reamintim că în anii trecuți, printre evenimentele desfășurate „La Caiace”, s-au numărat: Sport la firul ierbii, cu antrenori de pilates și yoga, iar pentru cei care au dorit un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, clase de PILATES, ZUMBA sau FIGHT FITNESS.

Pentru a fi la curent cu evenimentele organizate La Caiace, intrați pe pagina de Facebook: www.facebook.com/LaCaiace

PROGRAM:

  • Luni-Vineri: 16:00 – 21:00
  • Sâmbătă și Duminică: 12:00 – 21:00

PREȚURI:

  • Caiace simple – 20 lei / ora
  • Caiace duble – 30 lei / ora
  • Hidrobiciclete – 40 lei / ora
  • Închiriere biciclete – 10 / ora
PUBLICITATE