S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins vânzând haine contrafăcute

Un bărbat a fost prins vânzând articole de îmbrăcăminte contrafăcute în târgul din Borca. Produsele, lipsite de autenticitate, au fost confiscate.

„La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz cu sprijinul Secției de Poliţie Rurală Bicaz au depistat în flagrant, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Ialomița, care comercializa în târgul din localitatea Borca, mai multe articole de îmbrăcăminte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul nu ar fi deținut contract de licență cu titularii dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcilor înregistrate, iar produsele nu prezentau elementele caracteristice ale unor produse originale, acestea fiind ridicate în vederea confiscării de către polițiști.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii nemțeni au întocmit un dosar penal sub acuzația de punere în circulație a produselor purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă ce constituie infracțiune.

PUBLICITATE