Româncă ucisă în Anglia! Mamă a doi copii şi însărcinată cu al treilea, înjunghiată de iubitul ei

O tânără de 28 de ani, mamă a doi copii şi însărcinată în luna a şaptea, a fost ucisă în Marea Britanie de actualul ei partener.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Andra avea 28 de ani și aștepta să devină mamă pentru a treia oară. Cel care avea să devină tată s-a transformat în criminal. Teribila crimă a avut loc în apartamentul în care cei doi locuiau la Londra.

Andra îl cunoștea pe bărbatul care i-a luat viața încă din copilarie. În urmă cu doi ani au au devenit iubiți, deși el era căsătorit. Au plecat în Marea Britanie, însă acolo lucrurile au luat o altă întorsătură.

Tânăra voia să îl părăsească pentru că bărbatul devenise extrem de violent. Din păcate, nu a mai apucat. Și în ziua crimei a fost din nou scandal. Românca de 28 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și a murit de pe urma rănilor de la gât. Totul s-a întâmplat chiar în casa în care ea locuia cu iubitul ei.

A sunat-o pe soţia lui şi i-a spus că a omorât-o. Îmi spunea că îi este frică de el, că este criminal, că a mai comis o crimă în 2002”, povestește Ramona Hilițanu, sora româncei ucise. – notează observator.tv

Românca, împreună cu 3 surori şi fratele lor, au fost crescuţi de mici de către bunica lor, după ce părinţii li s-au prăpădit. Cei de acasă duc o viaţă grea şi nu-şi permit să plătească 5 mii de euro, ca să aducă în ţara trupul surorii lor. Aşa că rudele cer ajutorul oamenilor cu suflet mare. Familia româncei a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul oamenilor, pentru repatriere şi înmormântare. (cei care vor să doneze, click – AICI)

Cât despre cei doi copii ai tinerei ucise, unul este în grija tatălui, în Piatra-Neamţ, celălalt în grijă unor rude din Italia. – conform PRO TV

PUBLICITATE