Roman: Accidentat grav în timp ce traversa regulamentar

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost accidentat grav, luni dimineaţă, în jurul orei 7.00, în timp ce traversa regulamentar o stradă din municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce o femeie de 40 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe b-dul Republicii, ajunsă la intersecția cu strada Cezar Petrescu, nu ar fi acordat prioritate de trecere la doi pietoni angajați regulamentar în traversarea străzii și i-ar fi acroșat cu partea din fața a autoturismului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre pietoni, un bărbat de 64 de ani, din Roman.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu – IPJ Neamț

Conform informaţiilor oferite de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, vitima a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind transportată iniţial la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman. Ulterior a fost preluată de un echipaj cu asistent medical, pentru a se efectua transportul la o clinică din Iaşi.

PUBLICITATE