RO-ALERT în Neamț după dispariția fetei în vârstă de 13 ani

S-a transmis mesaj RO-ALERT în mai multe localități din Neamț după dispariția unei fete în vârstă de 13 ani care a plecat de acasă în data de 28 martie pentru a îngriji animalele pe câmp și nu a mai revenit.

„5 pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu un autoturism de serviciu și un UTV acționează în sprijinul IPJ pentru căutarea unei minore dispărute din comuna Stănița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

IGSU, la solicitarea IPJ Neamț a transmis mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona a 4 comune din județul Neamț și 2 din județul Iași: Stănița, Bâra, Boghicea, Pâncești, Dagâța și Tansa.” – a transmis ISU Neamț

Reamintim că polițiștii nemțeni sunt în alertă după dispariția unei fete de 13 ani, Luminița Elena Bîrsan, care a plecat de acasă în data de 28 martie.

„La data de 30 martie, polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizați, prin apel 112, de catre o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, BÎRSAN LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp și nu a mai revenit până în prezent.

Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr șaten

Aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din fâș de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare nergu și având capul descoperit.

Autoritățile fac un apel către oricine ar putea avea informații despre locația Luminiței Elena Bîrsan să contacteze imediat poliția prin apel la numărul de urgență 112.

PUBLICITATE