Reținut după ce a furat un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice

La data de 8 martie, în urma activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au reținut persoana bănuită de comiterea faptei.

Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 martie, un bărbat de 46 de ani, din Adjudeni, prin tăierea unui segment de gard din plasă, iar ulterior prin spargerea și escaladarea unei ferestre, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat, de 36 de ani, din Adjudeni, de unde ar fi sustras un televizor și mai multe sticle cu băuturi alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 8 martie, în continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Adjudeni.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE