Reținut de polițiști pentru că a sustras, prin violență, unei persoane în vârstă un portmoneu

În seara zilei de 24.06.2017, dispeceratul Poliţiei Municipiului Roman a fost sesizat despre faptul că un tânăr, folosind acte de violenţă, a sustras unei persoane în vârstă un portmoneu, în timp ce se afla pe raza municipiului Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sesizarea a fost preluată de o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 32 de ani, din Roman. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla pe trotuarul din partea dreaptă a șoselei E85, în imediata apropiere a podului peste râul Moldova, a deposedat-o prin violenţă de un portmoneu.

Agresorul a fost identificat de polițiști, în scurt timp de la sesizare, fiind depistat pe raza municipiului Roman şi condus la sediul Poliţiei Roman în vederea continuării cercetărilor.

În urma documentării activității infracționale, romașcanul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar astăzi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

PUBLICITATE