Remus Munteanu: „PSD Neamț a demonstrat încă o dată că merită încrederea cu care a fost investit de către cetățeni!”

PSD Neamț a demonstrat încă o dată că merită încrederea cu care a fost investit de către cetățeni! – transmite deputatul PSD Neamț, Remus Munteanu.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, sprijinit de colegii mei din CJ, a reușit să obțină finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru „Construire sediu nou pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, județul Neamț“, cu funcțiuni și tehnologii inovative pentru protejarea climei și digitalizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O realizare uriașă pentru județul nostru și o adevărată reușită pentru PSD!

Nemțenii merită ce e mai bun, iar Partidul Social Democrat, prin oamenii lui, este cel care reușește să le ofere asta!” – este mesajul parlamentarului nemțean.

Reamintim că Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat astăzi, 11 ianuarie, cele 27 de spitale sau secții noi care vor fi construite prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Printre cele 27 de unități medicale se numără și construcția noului Spital Județean de Urgență Neamț, proiectul Consiliului Județean Neamț.

Inițial, a existat o listă cu 49 de investiții, însă pe baza criteriilor stabilite prin hotărâre de guvern, au fost alese 27 de proiecte care să fie realizate.

Această listă urmează să fie aprobată prin hotărâre de Guvern, iar cele 27 de proiecte trebuie finalizate până în 2026 pentru a primi banii din PNRR.

PUBLICITATE