Remus Munteanu: Plafonarea prețurilor la energie și pentru spitale, școli, așezăminte sociale, IMM-uri și administrațiile locale

„Am propus! Am promis! Am votat pentru toți românii! Mulțumim celor 500.000 de români care ne-au fost alături” – a transmis deputatul Remus Munteanu, după votul din Parlament prin care proiectul de lege care prevedea plafonarea prețurilor la energie și compensarea facturilor a fost adoptat.

Această lege va veni în ajutorul spitalelor, școlilor, așțezămintelor sociale, IMM-urilor dar și administrațiilor locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„PSD a reușit să obțină pentru români plafonarea prețurilor la energie electrică și gazele naturale pentru a bloca spirala scumpirilor!

PSD a reușit să includă în noul mecanism de plafonare atât spitalele, școlile și așezămintele sociale, cât și IMM-urile!

PSD a reușit să vină și în sprijinul administrațiilor locale care vor putea să facă față mai ușor cheltuielilor cu facturile pentru încălzire și apă caldă! CET-urile sunt prinse în proiectul de lege care a primit azi votul final al Parlamentului.” – a mai transmis parlamentarul.

PUBLICITATE