Remus Munteanu: Ministerul Muncii impulsionează angajarea tinerilor, dar şi a persoanelor care au peste 45 de ani

Ministerul Muncii desfășoară două programe care vizează atât sprijinirea mediului de afaceri (în scopul păstrării locurilor de muncă existente în prezent) cât şi înfiinţarea de noi posturi stabile şi bine remunerate în sistemul privat.

Programele menţionate se adresează angajatorilor care încadrează în muncă persoane din anumite categorii de persoane, proiectele venind în sprijinul mediului de afaceri, dar şi al persoanelor care în prezent nu au un loc de muncă. – anunță deputatul Remus Munteanu

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Printre priorităţile asumate de PSD se numără sprijinirea mediului de afaceri, respectiv a susţinerii, menţinerii şi înfiinţării locurilor de muncă.

Astfel, Ministerul Muncii, condus de social-democratul Marius Budăi, impulsionează angajarea tinerilor, dar şi a persoanelor care au peste 45 de ani.

Aceasta, prin intermediul a două proiecte cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

Este vorba despre ”PRO NEETs RMPD – Stimularea integrării absolvenților NEETs pe piața muncii” și ”PROACCES 4 – Subvenționarea locurilor de muncă pentru șomeri”.

Valoarea totală a acestora se ridică la 57 de milioane de euro şi banii sunt destinaţi societăţilor care angajează persoane din categoriile menţionate.” – a transmis Remus Munteanu

PUBLICITATE