Remus Munteanu: Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor, salariilor sau creșterea taxelor. Alianța PNL-USR vrea asta

„Bruxelles-ul nu cere înghețarea pensiilor și salariilor sau creșterea taxelor în plină pandemie. Alianța PNL-USR vrea asta.” – este mesajul transmis de deputatul Remus Munteanu.

Parlamentarul nemțean susține că dacă actualul guvern avansează în continuare reformele pe care le-a propus în mod voluntar, PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) ar putea deveni noul MCV al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Având în vedere că drepturile cereau MCV, iar noi nu am scăpat de el, actualul conducător a trimis imediat o listă de sarcini la Bruxelles, în speranța că acest lucru îi va convinge pe europeni să accepte un plan prost.

„Așa cum dreapta a cerut MCV-ul și nu mai scăpăm de el, guvernanții de acum s-au dus cu un To-Do-List la Bruxelles în speranța că așa îi conving pe europeni să accepte un plan prost făcut.” – transmite deputatul Munteanu, citândul pe europarlamentarul Victor Negrescu

Totodată acesta susține că nicio țară nu a făcut acest lucru, evitând măsuri care generează tensiuni sociale.

„Pentru a fi clar, soluțiile propuse de guvernanți nu au nicio legătură cu recomandările specifice de țară și nu pot să acopere incompetența lor.

Cel mai grav lucru este că modul accelerat în care guvernul se împrumută în prezent, la care se adaugă împrumutul de aproape 15 miliarde de euro prin PNRR, riscă să dezechilibreze bugetul României.

În loc să înghețe pensiile poate se opresc din furtul făcut cu achizițiile în timpul pandemiei.” – se mai arată în mesajul parlamentarului nemțean

PUBLICITATE