Reînvie speranța la Ceahlăul: Marcel Pușcaș, noul președinte al echipei de sub Pietricica

Ceahlăul Piatra-Neamț surprinde cu o mutare neașteptată: Marcel Pușcaș, fost președinte la FCU Craiova, va deveni președintele echipei de sub Pietricica, reînviind speranțele de promovare.

Marcel Pușcaș va activa sezonul viitor la gruparea Ceahlăul Piatra Neamț, echipă din eșalonul secund care își propune promovarea în primul eșalon. FCU Craiova a anunțat pe 1 iulie 2024 că angajamentul lui Marcel Pușcaș în Bănie a ajuns la final.

Surse din presa sportivă centrală susțin că patronul Ceahlăului, Ioan Anton Măzărianu, i-ar fi dat mână liberă lui Marcel Pușcaș, lucru care nu s-a întâmplat la Craiova.

„Confirm informația. Zilele viitoare va fi prezentat ca președinte. Emulația creată de naționala României în Germania m-a făcut să mă implic în continuare la Ceahlăul. Am vrut să renunț, dar m-am răzgândit. Am creat și echipa Ceahlăul 2 care va activa în Liga 3, vom dezvolta și mai mult clubul”, a declarat Măzărianu la Metropola TV.

Ceahlăul, patronat de omul de afaceri Ioan Anton Măzărianu, are de la sfârșitul lunii trecute un nou antrenor, italianul Marco Veronese, fost fotbalist la Inter Milano.

Cine este Marcel Pușcaș:

Marcel Pușcaș a fost atacant al mai multor echipe de prim și al doilea eșalon, printre care Crișul Oradea, FC Bihor Oradea, Steaua București, Rapid București, CS Târgoviște și Steaua Mizil. A debutat în echipa națională în 1983 și a câștigat campionatul național și Cupa României cu Steaua București în sezonul 1984-1985. Ca antrenor, a activat la CS Târgoviște și Rapid București.

Este absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport (1983) și al Academiei Militare / Facultatea de mecanică (1988). De asemenea, a urmat cursuri de Management European în turism și cursuri europene de mediere, având stagii de perfecționare fotbalistică în Franța, Germania, Austria și Ungaria.

Marcel Pușcaș a fost ofițer de presă al CSA Steaua (1990-1991) și președinte al FC Steaua București (1996-1998). În 1995, a deschis prima școală privată de copii și juniori din România, Viitorul Oradea.

PUBLICITATE