Reîncep marile festivaluri în România! Untold și Electric Castle au anunțat datele evenimentelor

Electric Castle va avea loc între 6-15 august au anunțat marți organizatorii, deși inițial a fost amânat pentru 2022. Untold va fi organizat la Cluj în toamnă, între 9 și 12 septembrie, au anunțat oficial organizatorii. 

După Untold 2021 și Electric Castle vine cu vești bune pentru fani. Organizatorii anunță că au pregătit 10 zile cu peste 400 de evenimente în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida.

Evenimentele Electric Castle se vor desfășura în perioada 6-15 august, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida.

Începând cu data de 10 iunie oamenii vor putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro.

Organizatorii vor anunța în zilele următoare lista completă de artiști care vor urca pe scenele din Cluj și Bonțida.

„10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locații din Cluj-Napoca și Bonțida. EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live și își doresc să se reconecteze. Castelul Banffy din Bonțida va fi, în mod natural, locul de start al acestui eveniment – experiment programat între 6 și 15 august. Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate.

Electric Castle și cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit. Concerte live cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare.

Organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranță. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro

Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare”, au anunțat reprezentanții evenimentului Electric Castle.

Organizatorii Festivalului Untold au anunțat data oficială a evenimentului din acest an – 9-12 septembrie.

Untolders, mâinile sus! Este oficial! 9-12 septembrie 2021. Cluj Napoca. Transilvania.” este anunțul de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului. ”Doamne, cât am așteptat acest moment! E oficial și e aici! UNTOLD 2021! Joi, 10 iunie, poți cumpără unul din primele bilete din acest an! PS: nu uitați de cazări, în caz că v-ați ieșit din mâna, după pauză asta lungă…” a precizat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD.

Biletele se pun în vânzare joi 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, iar de azi fanii festivalului care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an, anunță organizatorii.

Ce măsuri de siguranță vor fi luate la Untold 2021

Reprezentanții festivalului de la Cluj spun că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi.

De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor Untold, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii”, promit aceștia.

Anunţul mult aşteptat de fani este oficial! Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile şi 4 nopţi pe tărâmul magic UNTOLD, din Cluj-Napoca. Întâlnirea din acest an dintre fani, artişti, organizatori şi partenerii festivalului va fi una greu de egalat şi plină de încărcătură emoţională, după aproape 2 ani de pauză. UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, îşi deschide porţile, timp de 4 zile şi 4 nopţi, între 9 şi 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puţinele festivaluri de amploare internaţională, care se va desfăşura în acest an, în întreaga lume!„, se arată într-un comunicat transmis, luni, de organizatori.