Regal de dans la Piatra-Neamț pe 8 și 9 octombrie 2022

Dansul sportiv revine în județul Neamț și în Perla Moldovei, municipiul Piatra-Neamț.

Sportul ridicat la nivel de artă prin dans își va etala pe ringul Sălii Polivalente nemțene, talentele din peste 50 de cluburi de dans sportiv din țară și din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în cele două zile de concurs, pe 8 și 9 octombrie, se vor desfășura CUPA ROMÂNIEI și competiția ROMANIAN DANCE FESTIVAL – ediția a IV-a, concursuri organizate de Clubul Sportiv RAY’S  DANCE din Piatra-Neamț, sub egida Federației Române de Dans Sportiv și Ministerul Sportului, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț și Primăria și Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț.

Sunt așteptați să se înscrie la linia de start în jur de 500 de sportivi, care practică dansul sportiv în orașe ca București, Oradea, Timișoara, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Bacău, Reșița, Iași, Suceava, Brașov precum și în Republica Moldova.

Vor participa în cadrul Cupei României sportivi începând cu vârsta de 6 ani și până la 60+.

Romanian Dance Festival ediția a IV-a va debuta cu tinerele talente în vârstă de 4 ani și va continua cu prestițiile sportivilor până la categoria 16-35 ani.

Aceste competiții vor avea că avanpremieră un concurs de formații, Ray’s Dance Fest, care se va organiza în data de 7 octombrie, începând cu ora 16:00.

În zilele de sâmbătă și duminică programul competițional va se desfășura începând cu ora 8.30.

Sâmbătă seară, în cadrul Galelor de deschidere a Cupei României, tinerii din Asociația de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale LUCEAFĂRUL Neamț, vor prezența un program artistic, în calitate de invitați speciali.

„Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestor competiții de anvergură în județul Neamț și în Piatra-Neamț!

Mulțumim partenerilor oficiali, Consiliul Județean Neamț, Primăria și Consiliul Local al municipiului Piatra-Neamț  precum și sponsorilor și tuturor persoanelor de bine care sunt lângă noi!

Va invităm să participați și să fiți alături de noi prin susținerea sportivilor în aceste două zile de concurs!”– a transmis Andrei Scrab, președinte CS Ray’s Dance.

PUBLICITATE