Redeschiderea spitalului mobil de la Lețcani, amânată

Spitalul Mobil de la Lețcani nu se redeschide astăzi, a informat managerul interimar al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Florin Roșu. – notează radioiasi.ro

Potrivit acestuia, din cauza incidenței scăzute a cazurilor de COVID-19, în unităţile de terapie intensivă din județul Iași continuă procedurile de igienizare începute în urmă cu cinci zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Florin Roșu a adăugat că, în momentul de față, la Spitalul de Boli Infecțioase sunt suficiente locuri libere pentru noii pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

Referindu-se la aparatura necesară pentru asigurarea stabilității furnizării curentului electric la spitalul mobil, managerul Florin Roşu a spus că Agenția Euronest a început procedurile necesare de achiziționare și montare a respectivelor stabilizatoare.

În urma măsurătorilor efectuate, s-a ajuns la concluzia că în întreaga comună Lețcani sunt fluctuații mari în rețelele de furnizare a energiei electrice.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, spitalul mobil de la Lețcani s-a închis după ce pacienţii erau nevoiţi să stea în unele momente în frig. (vezi articolul AICI)

Spitalul modular de la Lețcani, ce deservește județele Neamț și Iași, a fost inaugurat pe 18 septembrie. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE