Record pentru o femeie de 32 de ani, din Neamț. A născut cel de-al nouălea băiețel

O femeie din județul Neamț a ajuns ca la doar 32 de ani să de-a naștere la cel de-al nouălea băiețel.

După ce a născut 8 băieți, Nadia-Corina, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume al nouălea copil, Bogdan Gabriel, la aproape 37 de săptămâni de sarcină, prin operație de cezariană, cântărind 3000 gr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit reprezentanților Spitalului din Roman, fiind prematur, pentru câteva zile, bebelușul a beneficiat de îngrijiri medicale speciale dar este perfect sănătos și de acum crește în bratele puternice ale mamei.

Deși recunosc că mi-aș fi dorit o fată, mă bucur și de băiat, sunt obișnuită, important e să fie sănătos…sa fim cu toții sănătoși. Soțul lucrează la o firma de curățenie în oraș.

Eu nu pot munci pentru că trebuie să mă ocup de băieți. Cel mai mare are 15 ani, dar pe cei mici trebuie să ii pregătesc de școală, să fac mâncare, curat, să spăl. Uneori mai reușesc să muncesc cu ora„, a povesti mămica.

În ciuda tuturor greutăților, proaspăta mămică își dorește ca toți membrii familiei să aibă sănătate și ei, ca parinti, sa aibă putere să ii crească bine.

„Pe lângă condițiile și îngrijirile medicale de calitate primite pe timpul internării, bebelușul a primit cateva cadouri din partea conducerii spitalului.

Vă dorim multă sănătate și să aveți parte de bucurii în familie”,  au mai transmis reprezentanții spitalului.

PUBLICITATE