Record de adopții după o acțiune a celor de la Salubritas Piatra-Neamț

Record de adopții după o acțiune a celor de la Salubritas. Un număr de 11 câini au fost adoptați de iubitorii de animale din Piatra-Neamț.

SC Salubritas, societatea Consiliului Local Piatra-Neamț care are în administrare și adăpostul pentur câini, a desfășurat, ieri, o nouă ediție a Târgului de adopții de câini fără stăpân din adăpostul public din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul a fost desfășurat pe platoul Curții Domnești, unde standurile de prezentare au fost vizitate de peste 1000 de persoane.

Partenerii evenimentului au fost Primăria Piatra-Neamț, CMI Urban, Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Neamț, Asociatia Claudia Încă o șansă, Asociatia YOUth for Neamt / Ham Piatra Neamț.

„Vă mulțumim pentru sprijinul și participarea la acțiunea de la Curtea Domnească, unde am organizat o activitate de conștientizare a problemii câinilor fără stăpân

În adăpostul de câini pe care-l administrăm în momentul actual se află aproximativ 300 de suflete abandonate.

Ieri, am dat spre adopție un număr record pentru o astfel de acțiune.

11 suflete au fost adoptate de iubitorii de animale.

Mai important este fluxul de oameni care au primit informații legate de procedurile de adopție, beneficiile sterilizărilor și nu în ultimul rând importanța oamenior în viața animalelor.

Standurile de prezentare au fost vizitate de peste 1000 de persoane, un număr mare de copii interacționând cu «cei mai buni prieteni ai omului.»” – ne-a declarat Rareș Alexandru, directorul SC Salubritas.

Acesta a mulțumit, totodată, asociațiilor de profil implicate în acest proces, biroului din cadrul Poliției specializat în protecția animalelor, Primăriei Piatra-Neamț, și nu în ultimul rând persoanelor care au participat la eveniment.

Menționăm ca toți cățeii doriți spre adopție sunt sterilizați, deparazitați și cipați gratuit.

Pentru mai multe detalii și informații sunteți așteptați la adăpostul de câini de pe strada Gheorghe Doja, nr. 58, sau la sediul Salubritas Piatra-Neamt (program luni-vineri 10-18)

Intrarea în adăpost este liberă, iar voluntarii sunt asteptați cu drag, având la dispoziție materialele necesare, hrană și sprijinul tehnicienilor veterinari din adapost.

PUBLICITATE