Recomandările Poliției Neamț: Deniile, în liniște și singuranță

În această seară au loc la biserică Deniile, slujbe speciale, la care participă un număr mare de persoane. Aveți grijă de bunurile dumneavoastră și evitați să vă înghesuiți. Pentru ca aceste clipe să le putem petrece în linişte şi siguranţă, Poliţia Română vă recomandă:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Parcarea autoturismelor personale să se facă astfel încât să nu se blocheze căile de acces atât pentru cetăţeni, cât şi pentru autospecialele de intervenţie ale poliţiştilor ori aparţinând altor instituţii, în caz de nevoie!

Dacă părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru scurt timp, nu lăsaţi cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului! Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră!

Când staţi la rând, nu vă înghesuiţi! Nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei! Furturile din genţi se comit în special în locurile aglomerate.

Dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui furt!

Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi! Respectaţi întotdeauna indicaţiile poliţiştilor! Aveţi încredere în Poliţie – veţi beneficia întotdeauna de sprijinul nostru pentru protecţia dumneavoastră şi a bunurilor pe care le deţineţi !

PUBLICITATE