„Realizare importantă” la un spital din Neamț: un automat cu snack-uri, apă și sucuri

Într-o postare pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal de Urgență Roman află că astăzi, 10 martie, s-a „inaugurat” cea mai mare realizare de până acum de la unitatea sanitară romașcană. – notează romanulfinanciar.ro

Într-o societate normală, montarea unui automat de snack-uri și sucuri este ceva normal care nici pe departe nu ar fi trebuit mediatizat dar la noi, la Spitalul Roman, montarea unui astfel de aparat este un eveniment care trebuie intens mediatizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ne așteptam să fie inaugurat cu tăierea panglicii de către managerul instituției și mai mulți parlamentari din județ.

Dacă acest fapt trebuia postat pe pagina socială a spitalului atunci, punerea în funcțiune a aparaturii de zeci de mii de Euro, în folosul pacienților reprezintă…un fleac. – mai spune sursa citată.

Începând de astăzi, la CPU Roman a fost pus în funcțiune un automat de produse de tip snack (sandwich-uri, covrigei, cornuri) și  băuturi reci (iaurturi, apa, ceai rece).

În acest mod, răspundem solicitărilor primite din partea pacienților care doresc sa își achiziționeze diferite produse alimentare.

Menționăm ca persoanele care se adresează în urgență, nefiind internate, nu pot beneficia de indemnizația de hrană”, se arată pe în postarea făcută pe Facebook de cei de la Spitalul Roman.

 

PUBLICITATE