Răzvan Cuc: „Pe liberali îi supără copiii și bătrânii!”

Deputatul PSD de Neamț și candidat al Alianței PSD-PPU la Primăria Piatra Neamț, Răzvan Cuc, a lansat un atac la adresa liberalilor, atât cei din Guvern, cât și de pe plan local. Motivele: refuzul guvernului de a mări pensiile și alocațiile, pe de o parte, și dezinteresul autorităților locale pentru cei aflați în situații grele.

Pe liberali îi supără copiii și bătrânii peste tot unde sunt la putere. Nu vor să dubleze alocațiile, le stă în gât mărirea pensiilor. La Piatra-Neamț, sub liberali, copiii au fost ignorați, iar persoanele vulnerabile au fost uitate de-a dreptul”, spune Răzvan Cuc, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reacția vine după ce, în urmă cu câteva zile, Răzvan Cuc a răspuns invitației Asociației „Născută înger” din Piatra Neamț de a merge la câteva familii din oraș aflate în situații dificile.

El a fost însoțit de Florentina Moise, președinte al PSD Piatra Neamț, și au stat de vorbă cu mai mulți pietreni care se confruntă cu lipsuri.

Invitația Asociației a fost lansată către toți parlamentarii de Neamț, dar și către cei care ocupă demnități publice.

Pornind de aici, Răzvan Cuc a anunțat câteva dintre măsurile pe care le va lua în plan social dacă va ajunge primar la Piatra Neamț.

Trebuie să luăm măsuri rapid. Înființăm cabinete stomatologice în școli și modernizăm Centrele medicale de permanență.

Ridicăm un cămin nou pentru vârstnici. Vom avea grijă de victimele violenței domestice, femei și copii care au nevoie de sedii și îngrijire specializată.

Pregătim un sistem de monitorizare digitală pentru persoanele cu nevoi speciale și vârstnicii singuri. Și vom încheia parteneriate cu ONG-urile serioase.

Modernizăm orașul, dar nu îi abandonăm pe cei care au nevoie de ajutor”, punctează Cuc, subliniind astfel linia social-democrată a politicilor sale publice.

PUBLICITATE